Du vet den følelsen du får når du har lyst å starte på et helt nytt og spennende prosjekt? Vel, den følelsen har jeg nå. Hele kroppen min er fylt med inspirasjon, etter at jeg har brukt helgen på å lese gjennom inspirerende blogger og magasiner. Jeg føler at jeg har blitt fylt med en ny iver, og jeg har mange idéer jeg ønsker å få ut!

Disse idéene skal jeg ikke røpe helt enda, men jeg er ganske sikker på at det ikke er så mange som har tenkt akkurat det samme som meg. Jeg håper at mine idéer vil hjelpe meg gjennom mitt kommende prosjekt, slik at resultatet blir helt unikt og banebrytende. Jeg føler nesten at jeg har en liten oppfinner i magen som bare vil ut!

Fra idé til ferdig produkt

Jeg har altså idéen klar, og for å realisere denne og få produktet ferdig, er jeg nødt å planlegge selve gjennomførelsen av dette – altså prosjektet. Det er mye som må planlegges, og utstyr som må kjøpes inn. Jeg har tenkt å jobbe alene på dette prosjektet, selv om det er klart at det hadde vært kjekt med litt selskap mens idéene popper opp.

Ved å være to eller flere, er det mulig å ha idémyldring og diskutere hverandres forslag fram og tilbake. Det er slik jeg har pleid å jobbe, men akkurat nå er jeg så sikker på at idéen min er god, og jeg ønsker ikke at noen andre skal komme med innspill. Dette skal være mitt prosjekt, slik at jeg også kan kalle det ferdige produktet mitt.

Noen hint

Du er sikkert veldig nysgjerrig på hva idéen min går ut på, og hva slags prosjekt jeg planlegger. Dette er som nevnt hemmelig, inntil videre. Du skal likevel få noen hint! Jeg kan si så mye som at prosjektet mitt må gjennomføres på en datamaskin, og at det er viktig med en skikkelig god skjerm for at resultatet skal bli så bra som jeg ønsker.

Jeg kan også avsløre at prosjektet mitt kommer til å ta lang tid, og jeg regner med at det vil ta opptil tre år å få produktet ferdigstilt. Jeg har mange idéer, og kommer til å dele disse med deg etter hvert. I mellomtiden kan du følge med på bloggen min, og lese om hvordan planleggingen av prosjektet går. Du kommer til å elske resultatet!